益川塾セミナー「Electroweak scale genesis by dynamical scale symmetry breaking and strong scale phase transition in the early universe」

2016.10.06

TAG:

イベント研究益川塾
益川塾では下記の通り、セミナーを開催いたします。
皆様のご参加、お待ちしております。
講師 久保 治輔 氏(金沢大学)
講演題目 Electroweak scale genesis by dynamical scale symmetry breaking and strong scale phase transition in the early universe
日時 2016年10月24日(月)13:00~
場所 京都産業大学 1号館4階 談話室
対象 一般・学生・教職員
申込 事前申込は不要。当日、直接、1号館4階 談話室へお越しください。
概要

We consider a model in which the electroweak scale is non-perturbatively generated by dynamical scale symmetry breaking. The cosmic gravitational wave background, produced by the strong first-order scale phase transition in the early Universe, could be observed by DECIGO, a future japanese gravitational wave experiment.